Gyermeknapi horgászverseny

2017.05.30 18:21

Tisztelt Horgásztársak!

Egyesületünk, a Miskei Sporthorgász Egyesület 2017. május 28-án gyermeknapi horgászversenyt tartott a Lófürdő tavon. A rendezvényen, melyet első alkalommal szerveztünk meg, 20 gyermek és 35 felnőtt vett részt. A horgászversenyt három korcsoportban bonyolítottuk le. A kezdők, akik közül legtöbben most fogtak először horgászbotot a kezükbe, szülői segítséget is igénybe vehettek, azonban a haladók és az ifjúsági horgászok már egyedül mérték össze tudásukat.

A rendezvényt Illés Attila polgármester úr nyitotta meg, majd Kiss Béla, a Miskei Sporthorgász Egyesület elnöke ismertette a szabályokat. A verseny megkezdése előtt egy kiadós lángos reggelivel erősíthettek a versenyzők, majd sorshúzás és a horgászhelyek elfoglalása következett. A verseny időtartama háromórás volt. A gyerekek vegyesen fogtak keszeget, kárászt, snecit és törpeharcsát, a szerencsésebbek pontyot és amurt is. A mérlegelést követően került sor az eredményhirdetésre, ahol minden versenyző ajándéktárgyat kapott, korcsoportonként pedig az első három helyezettet éremmel jutalmaztuk. Fontos megemlíteni, hogy helyezéstől függetlenül ezen a napon mindenki csak nyert, hiszen egy szép környezetben, barátok és családtagok mellett, halfogással és finom reggelivel, majd ebéddel tölthettük el a napot.

A versenyen vendégünk volt Csörgő Tamás bojlis horgász, akit a gyerekek már ismerhettek a horgászmagazinokból, horgászműsorokból. Tamás maga is egyesületünknél kezdte a horgászpályafutását.

Az eredményhirdetés után ebéddel zártunk, mely halászléből, szarvaspörköltből és egy kis süteményből állt. A kitartóbbak ebéd utáni levezetésként még egy kis horgászattal és fürdéssel melegítettek be a közelgő nyári szünidőre.

A rendezvény megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítséget köszönjük Illés Attilának és Miske község önkormányzatának, Szalay Gábornak (Horgászbazár), Hányik Péternek, Tóth Ervinnek, Rácz Lajosnak, a vezetőség tagjainak, valamint a szülőknek és a résztvevő gyerekeknek. Reméljük, jövőre újra összejövünk ebből az alkalomból.

Eredmények:

  • Kezdő:
  1. Csekei Zalán
  2. Újházi Bálint
  3. Ferencz Ákos
  • Haladó:
  1. Csatai Gábor
  2. Hányik Szintia
  3. Ritz Levente
  • Ifjúsági:
  1. Kókai Dániel
  2. Ferencz Patrik
  3. Harangozó Miklós

Részletes eredmények:

 

Tisztelettel, Miskei SHE vezetősége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A rendezvényről további képek tekinthetőek meg a Miskei Sporthorgász Egyesület facebook oldalán.)