Megyei Horgász Négytusa Verseny

2017.05.21 15:38

Tisztelt Horgásztársak!

2017. május 20-án (szombaton) megrendezésre került a Megyei Horgász Négytusa Verseny. A megmérettetésen hat horgászegyesület vett részt összesen 25 versenyzővel (Akasztói SHE, Dunapataji SHE, Dusnoki SHE, Jánoshalmi HE, Kunfehértói HE, Miskei SHE). A verseny két korcsoportban került lebonyolításra (10-13 évesek és 14-16 évesek).

Az első versenyszám, a horgászverseny a Lófürdő tavon lett megtartva. Az erős szél és a nyárfa szösz nehezítette a horgászatot, ennek ellenére a horgászat végén akadt mérlegelni való. Leginkább pontyot, keszeget és kárászt fogtak a gyerekek, de meglepetésre akadt egy süllő is.

Ezt a versenyszámot követően átvonultunk a sportcsarnokba, ahol a tesztlap, a szerelékkészítés és a célbadobás következett.

A verseny jó hangulatban telt. Valamennyi résztvevő emléklappal, valamint korcsoportonként az első három helyezett éremmel lett jutalmazva. Az érmeket Varga György többszörös casting sport világbajnok készítette el számunkra. Ezúton is köszönjük a verseny támogatását.

Helyezettek:

  • 10-13 évesek:
  1. Csatai Gábor (Miskei SHE)
  2. Kalapos Attila (Akasztói SHE)
  3. Tar Olivér (Miskei SHE)
  • 14-16 évesek:
  1. Horváth Ákos (Miskei SHE)
  2. Nagy Tímea (Akasztói SHE)
  3. Harangozó Miklós (Miskei SHE)
 
Részletes eredmények:
 

Köszönjük a versenyzőknek és segítőiknek a versenyen való részvételt, továbbá köszönjük Miske község önkormányzatának a vízpart rendbetételéhez nyújtott segítséget és a sportcsarnok biztosítását.

Üdvözlettel, Miskei SHE vezetősége

 

(A rendezvényről további képek tekinthetőek meg a Miskei Sporthorgász Egyesület facebook oldalán.)